Serveis farmacèutics a Premià de Mar

Serveis farmacèutics

A la Farmàcia Gran Via estem compromesos amb la nostra professió i per aquest motiu oferim una cartera de serveis per procurar que els nostres pacients/clients tingueu la millor atenció possible i ajudar-vos en tot el que necessiteu.

Assessorament personalitzat

Si vols una atenció individual i personalitzada explica’ns què necessites i procurarem aconsellar-te l’opció que millor s’adapti a tu.

  • Problemes a la pell? Les nostres expertes en dermocosmètica t’ajudaran.
  • Preguntes en relació a la salut materna-infantil? Buscarem la resposta que necessites. 
  • Prefereixes quelcom més natural? Les especialistes en fitoteràpia et donarem un cop de mà. 
  • Tens problemes per perdre pes, et notes cansat/da o que no tens una bona alimentació? Tenim una farmacèutica i nutricionista que t’ajudarà en allò que necessitis. 
  • Disposem també de medicaments homeopàtics per totes aquelles persones que ho prefereixin. 

Sigui quina sigui la teva casuística o situació, vine a la farmàcia que intentarem trobar una solució.

Control de la Pressió Arterial

Com tens la pressió arterial? Et mediques per la hipertensió? Saps si la tens ben controlada? Tens mals de cap, marejos si t’aixeques de cop...? A la farmàcia disposem d’un tensiòmetre per mesurar la pressió arterial i el pols (el número de batecs per minut). Pots fer-ho tu mateix o demanar-nos-ho a nosaltres i no marxis mai sense entendre el resultat. Nosaltres estem per explicar-t’ho! I amb molt de gust!

Anàlisi de la Glucosa i de la Hemoglobina glicosilada

Com portes els nivells de sucre? Ets diabètic? Has patit diabetis gestacional? Tens baixades o pujades sobtades de glucosa? Vine a la farmàcia a fer-te una anàlisi de glucosa. Disposem del glucòmetre per mesurar la glucosa instantània en sang i de l’aparell per mesurar l’hemoglobina glicosilada (o glicada) que ens dirà com has tingut els nivells de sucre en sang en els darrers 3 mesos. Recorda venir en dejuni (millor si vens a primera hora del matí) i no te’n vagis sense haver resolt tots els dubtes que tinguis. El nostre equip et dirà tot el que necessites saber.

Anàlisi del perfil lipídic: colesterol total, LDL, HDL i triglicèrids

El colesterol sembla que ens persegueixi allà on anem... Tant dolent és? Doncs aquí aprendràs que sí importa tenir el colesterol baix... però el colesterol LDL! L’HDL el podem (i és bo i tot) tenir alt! Vine a fer-te una anàlisi per veure quin perfil lipídic tens! Assegura’t de venir en dejú perquè sinó els nivells de greixos lliures en sang (els triglicèrids) es veuran alterats. T’explicarem tot el que necessitis saber i resoldrem tots els dubtes que se’t plantegin.

Assessorament nutricional

Has guanyat pes? N’has perdut massa? Et notes cansat/da i sense energia? Trobes que no tens una alimentació equilibrada? Estàs angoixat/da i menges malament? Vine a la farmàcia i assessora’t amb la nostra farmacèutica i nutricionista. Et podrem oferir productes que t’ajudin a perdre pes, aliments substitutius o simplement unes pautes per ajudar-te a aconseguir el que et proposes. No ho dubtis! Vine i pregunta el que necessitis!

Servei de bàscula gratuït

El control del pes és quelcom important i per això el tenim gratuït: tant el de nadons com el d’adults. No és bo, tanmateix pesar-se cada dia perquè pot acabar essent una obsessió i, a més, les variacions que es donen poden ser degut a canvis hídrics (d’aigua) i no de greix... Controla’t quinzenal o mensualment i pregunta’ns si tens dubtes!

Servei de Dosificació Personalitzat (SPD)

A la farmàcia oferim el servei de dosificació personalitzat per aquelles persones que prefereixen que els preparem la medicació que han de prendre cada dia separada en els àpats pertinents. Aquest servei es dona amb el consentiment del metge i del pacient i requereix un compromís per totes les parts: tant de la farmàcia que els prepara i entrega com del pacient que se’ls pren com s’indica.

Preparació de fórmules magistrals

Si el metge t’ha receptat una medicació que s’ha de preparar especialment per a tu nosaltres te la podem proporcionar. Malgrat no tenim laboratori propi, enviem les fórmules a tercers perquè ens les preparin i tan bon punt les rebem us truquem per dir-vos que la podeu passar a recollir (en el moment que us vagi bé, recordeu que tanquem a les 22:00 tots els dies).

...

© 2023 Farmacia Gran Vía Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL